Toitlustamine
Menüü 30. jaanuar – 3. veebruar 2023
ESMASPÄEV 30. jaanuar
H: Rukkihelbepuder, tee, moos. Vitamiinipaus: Õun*
L: Tatar, hakklihakaste, hapukapsa- porgandisalat, leib, saib, koolipiim, pirn.
O: Sepik singivõidega, apelsin, tee. Kuivatatud puuviljad (ÕK).
Õ: Makaroni- piimasupp, leib, saib, kalaburger.
TEISIPÄEV 31. jaanuar
H: Viieviljahelbepuder, keedis, tee, sepik suitsuvorstiga. Vitamiinipaus: Nuikapsas*.
L: Seljanka, hapukoor, piimakissel keedisega, leib, saib.
O: Kamapallid jogurtiga, värske kurk.
Õ: Kartulivorm liha ja köögiviljaga, tomati- paprikasalat, koolipiim, leib, saib.
KOLMAPÄEV 1. veebruar
H: Riisihelbepuder, keedis, sepik pasteediga, tee. Vitamiinipaus: Porgand*.
L: Kartul, kala, paprika- porrukaste, värskekapsa- kurgisalat, koolipiim, leib, klementiin.
O: Omlett lillkapsa ja riisiga, mahlajook, leib.
Õ: Makaronipada värskekapsa ja hakklihaga, ketsupikaste, leib, saib.
Neljapäev 2. veebruar
H: Tatrahelbepuder, keedis, tee, sepik riivjuustuga. Vitamiinipaus: Pirn*.
L: Kolme oa supp, kohupiim marjakastmega, leib, saib.
O: Sepik singiga, paprika, tee.
Õ: Riisipada köögiviljadega, kapsa- porgandisalat, leib, saib,koolipiim.
Reede 3. veebruar
H: Mannapuder, kakao, sepik lastevorstiga. Vitamiinipaus: Viinamari*.
L: Mulgipuder, kodujuustu- köögiviljasalat, muffin, leib, saib, koolipiim.
Koolipuuvili/juurvili, piim*
Toidukoostise ja neis sisalduvate allergeenide kohta saate teavet kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi.
Menüü 30. jaanuar – 3. veebruar 2023
ESMASPÄEV 30. jaanuar
H: Rukkihelbepuder, tee, moos. Vitamiinipaus: Õun*
L: Tatar, hakklihakaste, hapukapsa- porgandisalat, leib, saib, koolipiim, pirn.
O: Sepik singivõidega, apelsin, tee. Kuivatatud puuviljad (ÕK).
Õ: Makaroni- piimasupp, leib, saib, kalaburger.
TEISIPÄEV 31. jaanuar
H: Viieviljahelbepuder, keedis, tee, sepik suitsuvorstiga. Vitamiinipaus: Nuikapsas*.
L: Seljanka, hapukoor, piimakissel keedisega, leib, saib.
O: Kamapallid jogurtiga, värske kurk.
Õ: Kartulivorm liha ja köögiviljaga, tomati- paprikasalat, koolipiim, leib, saib.
KOLMAPÄEV 1. veebruar
H: Riisihelbepuder, keedis, sepik pasteediga, tee. Vitamiinipaus: Porgand*.
L: Kartul, kala, paprika- porrukaste, värskekapsa- kurgisalat, koolipiim, leib, klementiin.
O: Omlett lillkapsa ja riisiga, mahlajook, leib.
Õ: Makaronipada värskekapsa ja hakklihaga, ketsupikaste, leib, saib.
Neljapäev 2. veebruar
H: Tatrahelbepuder, keedis, tee, sepik riivjuustuga. Vitamiinipaus: Pirn*.
L: Kolme oa supp, kohupiim marjakastmega, leib, saib.
O: Sepik singiga, paprika, tee.
Õ: Riisipada köögiviljadega, kapsa- porgandisalat, leib, saib,koolipiim.
Reede 3. veebruar
H: Mannapuder, kakao, sepik lastevorstiga. Vitamiinipaus: Viinamari*.
L: Mulgipuder, kodujuustu- köögiviljasalat, muffin, leib, saib, koolipiim.
Koolipuuvili/juurvili, piim*
Toidukoostise ja neis sisalduvate allergeenide kohta saate teavet kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi.