Toitlustamine

Menüü 30. jaanuar – 3. veebruar 2023

ESMASPÄEV 30. jaanuar

H: Rukkihelbepuder, tee, moos. Vitamiinipaus: Õun*
L: Tatar, hakklihakaste, hapukapsa- porgandisalat, leib, saib, koolipiim, pirn.
O: Sepik singivõidega, apelsin, tee. Kuivatatud puuviljad (ÕK).
Õ: Makaroni- piimasupp, leib, saib, kalaburger.

TEISIPÄEV 31. jaanuar

H: Viieviljahelbepuder, keedis, tee, sepik suitsuvorstiga. Vitamiinipaus: Nuikapsas*.
L: Seljanka, hapukoor, piimakissel keedisega, leib, saib.
O: Kamapallid jogurtiga, värske kurk.
Õ: Kartulivorm liha ja köögiviljaga, tomati- paprikasalat, koolipiim, leib, saib.

KOLMAPÄEV 1. veebruar

H: Riisihelbepuder, keedis, sepik pasteediga, tee. Vitamiinipaus: Porgand*.
L: Kartul, kala, paprika- porrukaste, värskekapsa- kurgisalat, koolipiim, leib, klementiin.
O: Omlett lillkapsa ja riisiga, mahlajook, leib.
Õ: Makaronipada värskekapsa ja hakklihaga, ketsupikaste, leib, saib.

Neljapäev 2. veebruar

H: Tatrahelbepuder, keedis, tee, sepik riivjuustuga. Vitamiinipaus: Pirn*.
L: Kolme oa supp, kohupiim marjakastmega, leib, saib.
O: Sepik singiga, paprika, tee.
Õ: Riisipada köögiviljadega, kapsa- porgandisalat, leib, saib,koolipiim.

Reede 3. veebruar

H: Mannapuder, kakao, sepik lastevorstiga. Vitamiinipaus: Viinamari*.
L: Mulgipuder, kodujuustu- köögiviljasalat, muffin, leib, saib, koolipiim.

Koolipuuvili/juurvili, piim*
Toidukoostise ja neis sisalduvate allergeenide kohta saate teavet kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi.

 

 

Menüü 30. jaanuar – 3. veebruar 2023

ESMASPÄEV 30. jaanuar

H: Rukkihelbepuder, tee, moos. Vitamiinipaus: Õun*
L: Tatar, hakklihakaste, hapukapsa- porgandisalat, leib, saib, koolipiim, pirn.
O: Sepik singivõidega, apelsin, tee. Kuivatatud puuviljad (ÕK).
Õ: Makaroni- piimasupp, leib, saib, kalaburger.

TEISIPÄEV 31. jaanuar

H: Viieviljahelbepuder, keedis, tee, sepik suitsuvorstiga. Vitamiinipaus: Nuikapsas*.
L: Seljanka, hapukoor, piimakissel keedisega, leib, saib.
O: Kamapallid jogurtiga, värske kurk.
Õ: Kartulivorm liha ja köögiviljaga, tomati- paprikasalat, koolipiim, leib, saib.

KOLMAPÄEV 1. veebruar

H: Riisihelbepuder, keedis, sepik pasteediga, tee. Vitamiinipaus: Porgand*.
L: Kartul, kala, paprika- porrukaste, värskekapsa- kurgisalat, koolipiim, leib, klementiin.
O: Omlett lillkapsa ja riisiga, mahlajook, leib.
Õ: Makaronipada värskekapsa ja hakklihaga, ketsupikaste, leib, saib.

Neljapäev 2. veebruar

H: Tatrahelbepuder, keedis, tee, sepik riivjuustuga. Vitamiinipaus: Pirn*.
L: Kolme oa supp, kohupiim marjakastmega, leib, saib.
O: Sepik singiga, paprika, tee.
Õ: Riisipada köögiviljadega, kapsa- porgandisalat, leib, saib,koolipiim.

Reede 3. veebruar

H: Mannapuder, kakao, sepik lastevorstiga. Vitamiinipaus: Viinamari*.
L: Mulgipuder, kodujuustu- köögiviljasalat, muffin, leib, saib, koolipiim.

Koolipuuvili/juurvili, piim*
Toidukoostise ja neis sisalduvate allergeenide kohta saate teavet kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi.